MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko lonkt naar Russische en Chinese toeristen

01 april 2016 | in Toerisme | Reageer

Hassan II moskeeMarokko wil meer toeristen uit Rusland, China en West-Afrika in de toekomst gaan aantrekken. Daarvoor worden zo snel mogelijk nieuwe vluchtroutes uitgebouwd die Marrakesh en Agadir verbinden met die landen.

Dat heeft minister van Toerisme Lahcen Haddad laten weten.

Europeanen laten Marokko volgens hem steeds vaker links liggen als vakantiebestemming, vanwege de onrust in andere Noord-Afrikaanse landen. ‘Toeristen lijken Marokko niet los te kunnen zien van de problemen in Tunesië en Egypte. Wij weten dat Marokko een veilig en stabiel land blijft, maar we moeten meer doen om die boodschap duidelijk te maken aan anderen’, aldus Haddad.

Om de toerismesector een duwtje in de rug te geven, kijkt het land vooral naar Russische en Chinese toeristen. (Bron/ lees verder: RT.com)

Plaats je reactie