MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Antwerpse moslims demonstreren tegen aanslagen

02 april 2016 | in Maatschappij | Reageer

Moslims in de moskeeHonderden moslims uit Antwerpen hebben na het vrijdaggebed in een stille mars gelopen als protest tegen de recente aanslagen in Brussel.

Ongeveer 500 demonstranten, waaronder imams en de voorzitter van de Raad van Moslimtheologen Taher Toujgani, liepen in een mars vanop het Laar naar de Groenplaats.

“De aanslagen van 22 maart hebben geen plaats in onze religie en we nemen er afstand van”, beklemtoonde Taher Toujgani in zijn toespraak op de Groenplaats. “We verwerpen deze barbaarse daden. Niet-moslims en moslims maken deel uit van één natie. We moeten samen strijden tegen deze barbaarse ideologie.” De deelnemers aan de mars pleiten voor dialoog en toenadering. (Bron/ lees verder: Belgische media)

Plaats je reactie