MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Wiegel: Stop met waanzin rond wachtgeldregeling

20 april 2016 | in Maatschappij | Reageer

HachchiVVD-prominent Hans Wiegel wil dat er een soberder wachtgeldregeling komt voor politici. Als ze zelf besluiten om zonder politieke reden op te stappen dan zouden ze niet in aanmerking moeten komen.

Dat stelt de VVD-prominent in De Telegraaf naar aanleiding van de kwestie rond het opgestapte Kamerlid Wassila Hachchi van D66.

De VVD-coryfee en oud-minister van Binnenlandse Zaken vindt dat leden van de Tweede Kamer die zelf opstappen geen recht hebben op de wachtgeldregeling. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Plaats je reactie