MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Water bepaalt toekomst Midden-Oosten

21 april 2016 | in Maatschappij | Reageer

Een weg naar de Westelijke SaharaIn twee derde van de Arabische landen kunnen tegen 2040 kritieke watertekorten ontstaan als niets gedaan wordt tegen de klimaatverandering. Het tweede en laatste deel van een serie over de impact van de klimaatverandering in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Bahrein, dat bestaat uit een cluster van eilanden, is een van de landen in het Midden-Oosten waar tegen 2040 het grootste risico op waterschaarste bestaat. Water is één van de grootste zorgen voor de Golfstaat die ook bekend staat om zijn olierijkdom.

Het land met slechts 1,4 miljoen inwoners staat hoog genoteerd op

Lees het gehele artikel verder op de website van het Mondiaal Nieuws.

Plaats je reactie