MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afellay opnieuw half jaar buitenspel door blessure aan knie

25 april 2016 | in Sport | Reageer

Ibrahim AfellayHet lijkt opnieuw een drama te worden voor oud PSV middenvelder Ibrahim Afellay. De Marokkaanse Nederlander is vrijdag op de training van zijn club Stoke City opnieuw zwaar geblesseerd geraakt aan zijn knie.

Door deze kwetsuur lijkt de middenvelder voor minimaal een halfjaar buitenspel te staan bij Stoke City. Hij heeft zijn kruisbanden beschadigd.

Het is voor Afellay zijn tweede ernstige knieblessure al, eerder was hij bij het Catalaanse FC Barcelona ook al 7 maanden uitgeschakeld. (Bron/ lees verder: diverse bladen)

Plaats je reactie