MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Aboutaleb kan PvdA redden’

14 mei 2016 | in Maatschappij | Reageer

De Rotterdamse burgemeester Ahmed AboutalebAhmed Aboutaleb kan het dreigende verlies van de PvdA flink beperken. Ruim één op de tien kiezers acht de kans groot dat ze op de PvdA stemmen als Aboutaleb lijsttrekker is.

Dat blijkt uit onderzoek van Maurice de Hond op verzoek van het AD.

De meeste PvdA’ers hopen dan ook dat er een lijsttrekkersverkiezing komt met Aboutaleb, Asscher en Samsom als kandidaten, zodat de beste zich kan bewijzen en meteen draagvlak wint. (Bron/ lees verder: het AD)

Plaats je reactie