MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amhaouch kreeg geen felicitaties van Wilders

16 mei 2016 | in Politiek | Reageer

Politicus Mustafa AmhaouchMustafa Amhaouch is sinds 12 januari 2016 lid van de Tweede Kamer. De Marokkaans Nederlandse politicus namens het CDA heeft felicitaties hiervoor ontvangen van alle fractievoorzitters, behalve van de omstreden politicus Geert Wilders.

Of er opzet in het spel is wilde Amhaouch – moslim, zoon van Marokkaanse ouders – niet zeggen. “Wilders zit twee Kamerbankjes van me vandaan, dus het had wel gekund. Misschien staat het nog op zijn lijstje, ik laat het op me afkomen. Het leven gaat gewoon door,” zegt hij tegen 1Limburg.nl.

Op de vraag of hij zich geroepen voelt om stelling te nemen tegen de anti-islamitische PVV, antwoordde hij: “Niet persoonlijk, wel als partij. Maar we moeten ons niet laten verleiden om op elke uitlating met gestrekt been te reageren. Dan laten we ons verleiden tot het regiespel van Wilders. Daar hebben we in Limburg slechte ervaringen mee.” (Bron/ lees verder: 1Limburg.nl)

Plaats je reactie