MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko boos op Amerikaanse mensenrechten rapport

19 mei 2016 | in Marokko | Reageer

GevangenisDe Marokkaanse regering is boos over een negatief rapport van het Amerikaanse US State Department over mensenrechtenschendingen in het koninkrijk.

Marokko noemt het rapport “onbetrouwbaar en politiek vijandig”. Het zou gebaseerd zijn op “ongeloofwaardige individuen die al jaren bekendstaan vanwege hun afkeur van het regime”.

De Amerikanen haalden onder andere een rapport aan van Amnesty International. Hierin stond dat “diverse marteltechnieken worden toegepast door Marokkaanse veiligheidsdiensten om bekentenissen te ontfutselen, activisten de mond te snoeren en tegenstand te breken”. (Bron/ lees verder: RT.com)

Plaats je reactie