MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Proces Badr Hari uitgesteld tot 24 mei’

20 mei 2016 | in Maatschappij | Reageer

Badr HariOp verzoek van de advocaat van Badr Hari (30) is het proces in Marokko tegen de kickbokser wegens mishandeling uitgesteld tot 24 mei. Dit meldt het weekblad Telquel donderdag. De verdeging heeft meer tijd nodig om zich voor te bereiden, weten lokale media te melden.

Begin vorige week werd Hari aangehouden op het vliegveld van Casablanca. Hij zou op borgtocht zijn vrijgelaten en zou zich twee dagen geleden voor de rechter moeten verantwoorden.

Hari zou een medewerker van een nachtclub in Marrakesh hebben mishandeld.

Plaats je reactie