MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Zakaria El Azzouzi op huurbasis naar Sparta

21 mei 2016 | in Sport | Reageer

Zakaria El AzzouziZakaria El Azzouzi verlaat FC Twente en komt volgend seizoen op huurbasis uit voor Sparta Rotterdam. Dat meldt De Telegraaf.

De kampioen van de Jupiler League huurt de twintigjarige spits van Ajax. Hij speelde het afgelopen half jaar op huurbasis voor FC Twente.

El Azzouzi, die nog tot medio 2020 bij Ajax onder contract staat, is blij dat de overstap is afgerond. “Ik had al een aantal malen contact gehad met Alex Pastoor en vandaag is alles afgerond. Ik kijk er naar uit om komend seizoen met Sparta Rotterdam in de Eredivisie te spelen.”

El Azzouzi werd deze week voor het eerst opgeroepen voor de nationale ploeg van Marokko.

Plaats je reactie