MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Anass Achahbar verruilt Feyenoord voor PEC Zwolle

22 mei 2016 | in Sport | Reageer

Anass AchahbarAnass Achahbar zet zijn carriere voort bij PEC Zwolle. De 22-jarige aanvaller heeft bij Zwolle een contract getekend voor vier seizoenen.

‘Zowel Feyenoord als Anass stond open voor een transfer’, zegt technisch directeur Martin van Geel. Hiervoor geeft hij als reden dat Anass zo weinig speelde voor Feyenoord. Hij kwam het afgelopen seizoen 7 keer in de Eredivisie namens de Rotterdammers in actie en wist in deze duels tweemaal te scoren.

Achahbar zelf is zeer te spreken over zijn overgang: “Na positieve gesprekken met technisch directeur Gerard Nijkamp en trainer/coach Ron Jans was de keuze om voor PEC Zwolle te kiezen snel gemaakt. Voor mijn persoonlijke ontwikkeling is het de komende periode belangrijk zoveel mogelijk minuten te maken.” (Bron/ lees verder: Feyenoord)

Plaats je reactie