MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Frontsoldaat Mohamed Sayem is er niet meer

25 mei 2016 | in Marokko | Reageer

Mohamed-Sayem-directeur-van-de-Stichting-Steun-Remigranten-e1463982631822Over de omvang van de extreemrechtse partijen in Europa zei Mohamed Sayem: „Die noem ik niet langer extremistisch, ze zijn gemeengoed geworden.”

Marokkaanse Nederlanders die hun huwelijksproblemen oplosten door hun echtgenoten in Marokko te dumpen, spoorde hij op. Hun vrouwen ving hij op, schrijft NRC columniste Jutta Chorus.

„Hij was streng en realistisch”, zegt zijn oude schoolvriend El Hossaine Boulachioukh

Lees het gehele artikel verder op de website van het NRC.

Plaats je reactie