MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Faysal solliciteert als Jeroen voor stage

29 mei 2016 | in Carriere | Reageer

SchoolAllochtone Mbo-leerlingen hebben vaak moeite om aan een stage te komen. NRC columniste Juliette Vasterman vraagt zich af waar dit aan ligt: „Als je afwijzingen krijgt, is dat domme pech, ligt het aan je brief of aan je naam?”

Hij heet Faysal maar als hij een sollicitatiebrief stuurt voor een stage, dan zet hij Kevin of Jeroen onderaan het papier. Als hij dan niet wordt uitgenodigd voor een gesprek, weet hij in ieder geval zeker dat het niet aan zijn Marokkaanse naam ligt, schrijft de columniste.

Faysal is 26 jaar en zit in het tweede jaar van zijn mbo 2 opleiding administratie

Lees het gehele artikel verder op de website van het NRC.

Plaats je reactie