MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Badr Hari wordt opnieuw vader

01 juni 2016 | in Amusement | Reageer

Badr HariBadr Hari wordt opnieuw vader. Zijn vriendin Daphne Romani is zwanger van hun tweede kindje.

Dat bevestigt zijn advocaat Jacques de Witt dinsdag aan Shownieuws.

Badr en Daphne hebben samen al een kind, de 4-jarige Amber May die in 2012 werd geboren.

Plaats je reactie