MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Franse vrouw kan telefoon niet vinden. Arabische man krijgt schuld [VIDEO]

04 juni 2016 | in Maatschappij | Reageer

Vrouw beschuldigt ArabierRecent raakte een Franse vrouw in de metro helemaal in paniek nadat ze haar telefoon niet meer kon vinden. Een oplettende medepassagier filmde wat daarna gebeurde.

De vrouw zocht tevergeefs in haar tas en raakte steeds meer in paniek. In een land waar het populisme opkomt en anti-moslimgevoelens worden aangewakkerd, kun je al raden wie de schuld kreeg. Een Arabische medepassagier moest onder toeziend oog van vele medepassagiers zijn spullen uit zijn tas halen.

Terwijl de vrouw de man confronteerde en hij maar ontkende. Keek ze een laatste keer in haar tas. Je raadt het al: de telefoon lag in haar tas.

Plaats je reactie