MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Opening nieuwe vestiging Tanger vertraagd

07 juni 2016 | in Economie | Reageer

Tanger MarktDe opening van een nieuwe vestiging van supermarktketen Tanger is vertraagd. De nieuwe Tanger komt niet eerder dan over een week of zes. Dat heeft de eigenaar Ahmed Barghaoul gezegd tegen Distrifood.

Volgens hem heeft het allemaal te maken met de drukke ramadan. ‘We zijn daar heel druk mee’,aldus Barghaoul.

De nieuwe Tanger komt in de wijk Venserpolder in een pand aan de Albert Camuslaan. Het wordt de tiende vestiging van de Marokkaanse supermarktketen.

Plaats je reactie