MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

PSV zet haar zinnen op Hakim Ziyech

08 juni 2016 | in Sport | Reageer

Hakim ZiyechPSV lijkt haar zinnen te hebben gezet op de komst van Hakim Ziyech. Dat meldt Voetbal International.

De club uit Eindhoven heeft in Enschede geinformeerd naar het transferbedrag van de 23-jarige middenvelder van FC Twente. PSV wil in korte tijd met de Marokkaan om tafel, maar lijkt serieuze concurrentie te krijgen uit het buitenland.

Middlesbrough, Fenerbahçe, Galatasaray, Hertha BSC en Borussia Dortmund hebben ook interesse getoond in de Marokkaans international.

Plaats je reactie