MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Leraar Ouhammou: Lesgeven is ook opvoeden

11 juni 2016 | in Maatschappij | Reageer

LeraarEl Hassan Ouhammou (49) is 24 jaar leraar frans en wiskunde, waarvan 22 jaar in Overvecht. Hij zag door de ‘witte vlucht’ de scholen minder divers worden, schrijft het AD. Nu zijn er klassen waarin 90 procent van buitenlandse afkomst is.

In een inerview met het AD geeft hij aan dat hij zoveel heeft meegemaakt in het klaslokaal dat hij er boeken over zou kunnen schrijven.

Ouhammou is geboren in Marokko en is als kind in de jaren ’80 naar Nederland gekomen. Hij startte met het lesgeven op het Vader Rijn College (vmbo, nu Trajectum College) als docent wiskunde en Frans

Lees het interessante interview op de website van het AD.

Plaats je reactie