MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Duitse politie pakt hulpje Salah Abdeslam op

12 juni 2016 | in Maatschappij | Reageer

Aanslagplegers BrusselBij toeval heeft de Duitse politie een hulpje van de terreurverdachte Salah Abdeslam aangehouden in het plaatsje Aken.

De 20-jarige Algerijn Bilal C. was eind april al aangehouden voor onder meer diefstal. Uit nader onderzoek blijkt dat de man vermoelijk de terreurgroep Islamitische Staat (IS) heeft gesteund.

Het Duitse tijdschrift Der Spiegel meldde zaterdag dat de Algerijn contacten had met Abdeslam en Abdelhamid Abaaoud, die beiden betrokken waren bij de aanslagen van november in Parijs. (Bron/ lees verder: NU.nl)

Plaats je reactie