MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Stenengooiende jongeren maken Almere onveilig

17 juni 2016 | in Maatschappij | Reageer

buschauffeursDe politie in Almere heeft tien tot twintig jongeren in beeld die mogelijk betrokken zijn bij het bekogelen van stadsbussen met stenen. Dat zei burgemeester Franc Weerwind (D66) tijdens een raadsvergadering over de kwestie.

Afgelopen tijd zijn bussen van Connexxion meerdere malen bekogeld met stenen. Ook was er een gewapende overval op een bus. Dinsdag legden chauffeurs het werk uit protest neer.

Volgens diverse media zijn de overlastgevers voornamelijk Marokkaanse jongeren. In de raadsvergadering gaf de anti-islam partij de PVV aan dat deze groep ‘Marokkanen zorgt voor een Palestina in de Polder’. (Bron/ lees verder: de NOS en RefDag.nl)

Plaats je reactie