MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Criminele Marokkaan verliest na 40 jaar verblijfsvergunning

18 juni 2016 | in Justitie | Reageer

GevangenisEen Marokkaanse man die al 40 jaar in Nederland woont, is zijn verblijfsvergunning kwijtgeraakt. De man kwam op 7-jarige leeftijd met zijn ouders vanuit Marokko naar Nederland. Van de 40 jaar dat hij in Nederland is, heeft hij 19,5 jaar (!) in de cel gezeten.

“Met zijn handelwijze heeft de man de maatschappij veel schade berokkend en heeft hij de slachtoffers van zijn geweldsfeiten leed en angst aangedaan. Van enige nuttige bijdrage aan de Nederlandse samenleving is niets gebleken”, zegt de rechter.

De man verblijft nog in Nederland en wordt voorbereid op een terugkeer naar Marokko. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie