MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Opnieuw autobrand in Ede

19 juni 2016 | in Maatschappij | Reageer

AutobrandIn Ede is in de nacht van zaterdag op zondag opnieuw een auto in brand gevlogen. Een voorbijganger ontdekte om 3:45 uur dat de auto in brad stond en sloeg alarm.

De auto is niet helemaal uitgebrand. Of er sprake is van brandstichting wordt nog onderzocht.

De auto stond niet ver van probleemwijk Veldhuizen, waar in de afgelopen maanden al 19 auto’s zijn uitgebrand. Na sluiting van een buurtcentrum voor jongeren zorgen enkele tientallen jongeren van Marokkaanse afkomst in deze wijk al maanden voor onrust. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie