MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse Simo Bouabgha – Vrijdag om 20:25 op NTR

23 juni 2016 | in Amusement | Reageer

Chefkok Simo BouabghaSimo Bouabgha groeide op in het oase stadje Tinghir in het zuiden van Marokko, waar hij veel herinneringen heeft. Een van deze herinneringen is toch wel de langzaam gegaarde schapenkop die zijn oma vroeger maakte.

We kennen het allemaal, je neemt een hap en op slag dwalen je gedachten af naar een andere tijd of een andere plaats. En daar gaat de nieuwe zesdelige NTR-serie “Smakelijke Verhalen” over. Het programma wordt gepresenteerd door culinair journalist Petra Possel.

Petra bezoekt in de serie Nederlanders met een andere culturele achtergrond, die bijzondere ‘eetherinneringen’ hebben. Vrijdag draaiet het om de eetherinneringen van de Marokkaanse Simo Bouabgha.

Smakelijke Verhalen!‘, vrijdag 24 juni om 20.25 uur op NPO 2.

Plaats je reactie