MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mohammed Abrini mag worden uitgeleverd aan Frankrijk

24 juni 2016 | in Justitie | Reageer

Aanslagplegers BrusselMohammed Abrini, de terreurverdachte die van plan was zichzelf op te blazen in de luchthaven van Zaventem, mag worden uitgeleverd aan Frankrijk.

Dat heeft een Belgische rechter bepaald.

Een andere verdachte, die Salah Abdeslam zou hebben geholpen bij zijn vlucht voor de politie, is door de onderzoeksrechter vrijgelaten onder strikte voorwaarden. Verder is de aanhouding verlengd van zes andere verdachten in het terrorisme onderzoek. Het gaat om Mohammed Amri, Mohammed Bakkali, Mohamed Abrini, zijn broer Ibrahim Abrini, Hamza Attou en Amine Choukry. (Bron/ lees verder: Belgische media)

Plaats je reactie