MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Lid Sharia4Belgium opgepakt in Antwerpen

26 juni 2016 | in Maatschappij | Reageer

Politie BelgiëDe politie in België heeft een van de kopstukken van Sharia4Belgium opgepakt.

Het gaat om de verdachte Saïd M’Nari die onlangs zou zijn teruggekeerd uit Syrië, waar hij zich had aangesloten bij IS, meldt de Vlaamse zender VRT zaterdag.

De arrestatie van de verdachte in Antwerpen verliep zonder incidenten. Terwijl M’Nari in Syrië zat, werd hij eerder bij verstek veroordeeld tot twaalf jaar cel in twee terrorismezaken. (Bron/ lees verder: Belgische media)

Plaats je reactie