MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse prinses organiseert iftar voor de Obama’s [video]

30 juni 2016 | in Maatschappij | Reageer

Obama's en Marokkaanse princes 2Het Marokkaanse koningshuis heeft gisteren een iftar georganiseerd voor Michelle Obama, haar dochters en actrice Meryl Streep.

De mannen zelf waren er niet. Dus werd het een vrouwelijke iftar met alleen vrouwen rond een gigantische tafel. Bij het etentje waren naast de Obama’s ook de prinsessen Lalla Salma, Lalla Meryem, Lalla Asmaa en Lalla Hasna aanwezig.

Op beelden is te zien dat de vrouwen het heel gezellig hadden. Voor de gelegenheid droegen de Amerikaanse First Lady en haar dochters kleurrijke wijde jurken.

Obama's en Marokkaanse princes

Obama's en Marokkaanse princes 3

Plaats je reactie