MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Soufyan (21) sinds donderdag vermist, familie maakt zich zorgen

10 juli 2016 | in Justitie | Reageer

Soufyan Essabaouni (21) uit Nieuw-West sinds donderdag vermistDe 21-jarige Soufyan Essabaouni uit Amsterdam Slotervaart wordt sinds afgelopen donderdag vermist. Hij is voor het laatst gezien kort na middernacht op een parkeerterrein in Zwanenburg.

Zijn familie zegt inmiddels radeloos te zijn en heeft geen idee waar de jongen kan zijn, meldt AT5.

De politie bericht dat Soufyan donderdag even na middernacht voor het laatst gezien is op een parkeerterrein in Zwanenburg. Hij was daar met een zwarte Audi A1.

Soufyan droeg op de dag van zijn vermissing een zwart t-shirt, met daarop een tijger met rode accenten afgebeeld. Ook droeg hij een lichtblauwe spijkerbroek met scheuren en een zwart/grijze jas. Mensen met meer informatie over de vermissing, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie op 0800-6070. (Bron/ lees verder: AT5)

Gegevens
Roepnaam: Soufyan
Naam: Essabaouni
Geboortedatum: 29-10-1994
Huidige leeftijd:21
Lengte: 174 cm
Haarkleur: Donkerbruin (achterzijde opgeschoren)
Oogkleur: Licht bruin
Geslacht: Man

Plaats je reactie