MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tanger opent tiende winkel in Amsterdam-Zuid

27 juli 2016 | in Economie | Reageer

Tanger MarktSupermarktketen Tanger Markt heeft dan toch eindelijk zijn tiende winkel deze maand daadwerkelijk geopend.

De nieuwste vestiging is geopend in Amsterdam-Zuid en heeft een oppervlakte van ongeveer 1000 vierkante meter.

Verhuurder woningcorporatie Eigen Haard is blij met de met de komst van Tanger. “Het geeft de buurt een extra impuls: in de buurt is geen levensmiddelenmarkt en daardoor zal de winkel zorgen voor meer bedrijvigheid”, laat de woningcorporatie weten. (Bron/ lees verder: Levensmiddelen Krant)

Plaats je reactie