MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Minder toeristen voor Marokko door terreurdreiging

29 juli 2016 | in Toerisme | Reageer

Toerisme in MarokkoVijf jaar geleden ontplofte er een bom in een café in Marrakech. Sindsdien is relatief rustig in het koninkrijk, in vergelijking met de rest van het continent. Toch loopt het aantal Westerse toeristen dat Marokko bezoekt terug.

Met ruim 10 miljoen mensen kwamen er in 2015 bijna twee procent minder toeristen dan in 2014. Dat lijkt weinig, maar het toerisme is een van de grootste inkomstenbronnen van Marokko. Daarnaast is er de laatste jaren juist intensief geïnvesteerd in het aantrekken van toeristen …

Lees het gehele verhaal verder op de website van de NOS.

Plaats je reactie