MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ontsnapping voorkomen uit Marokkaanse jeugdgevangenis

31 juli 2016 | in Maatschappij | Reageer

GevangenisGevangenen uit een Marokkaanse jeugdgevangenis hebben vrijdagavond een poging ondernomen om uit te breken. Ze stichtten brand in de gevangenis bij Casablanca en wilden daarna met drie vrachtwagens vluchten.

De politie, die snel gealarmeerd was, omsingelde het gebouw en verhiderde dat de jongeren ontsnapten.

De politie opende het vuur op de gevangenen. Het is niet bekend of er slachtoffers zijn gevallen. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie