MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

15-jarige jongen uit Genk overleden na ongeval quad in Marokko

01 augustus 2016 | in Toerisme | Reageer

Quad in MrokkoEen 15-jarige jongen uit het Belgische Genk is in Marokko overleden na een ongeval met een quad.

De jonge Ramzi Mohammad Kaddouri, die daar op vakantie was met zijn familie, is bezweken nadat hij een paar dagen in coma lag, melden Belgische media. Hoe het ongeval precies is gebeurd, is nog onduidelijk.

Kaddouri was heel actief in het multiculturele Winterslag, onder meer bij jongerenvereniging Gigos. Op sociale media zijn er dan ook heel wat steunbetuigingen. (Bron/ lees verder: Belgische media)

Plaats je reactie