MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hoe Khalid Zammouri zijn kinderen opvoedt? Door streng te zijn!

02 augustus 2016 | in Marokko | Reageer

TramKhalid Zammouri is vader, opa en jeugdvoorzitter bij de nieuwe fusieclub SV Vechtzoom. Hij groeide op in Marokko én Nederland, schrijft het AD. Hij kent de cultuurverschillen tussen de Nederlandse manier van opvoeden en de Marokkaanse van binnenuit.

De 48-jarige Khalid Zammouri kwam in 1982 als 14-jarige jongen vanuit Tanger naar Utrecht. Zijn vader ging hem voor en werkte als gastarbeider in een Utrechtse

Lees meer over hem en zijn manier van opvoeden op de webiste van het Algemeen Dagblad.

Plaats je reactie