MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kleutertje (4) maakt dodelijke val uit raam

14 september 2016 | in Maatschappij | Reageer

PolitieEen kind van vier jaar oud is afgelopen zondagavond overleden nadat het van de tweede verdieping uit een appartement naar beneden viel. Het ongeval vond plaats in het Belgische plaatsje Harelbeke.

Het ongeval gebeurde rond 22 uur. Het kind klop vanuit het bed op de vensterbank, waarna het vanuit het raam naar beneden viel.

Er kwam een deskundige van de politie ter plaatse om te bevestigen dat het om een ongeluk gaat. De Marokkaanse-Belgische familie is ontroostbaar. (Bron/ lees verder: Belgische media)

Plaats je reactie