MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaans Nederlandse ondernemer wil zaandamse jeugd helpen

17 september 2016 | in Marokko | Reageer

De Marokkaans Nederlandse ondernemer Anis jadib wil de zaandamse jongeren helpenDe Marokkaans-Nederlandse ondernemer Anis Jadib, wil de overlastgevende jongeren die vanuit Zaandam vloggen helpen.

Anis Jadib heeft een uitzend- en detacheringsbureau. De ondernemer wil in gesprek gaan met de jongeren en hen helpen bij het zoeken van een baan. Het is een ‘initiatief uit zijn hart’, zegt hij op Facebook.

Over de vloggers uit de Zaanse wijk Poelenburg is Jadib in zijn Facebookpost duidelijk: ”als je van de premier het koosnaampje ‘tuig van de richel’ krijgt, dan heb je een bijzondere prestatie weten te leveren, natuurlijk wil ik dat dit soort gasten wordt aangepakt”.

Plaats je reactie