MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Dacia verplaatst productie Logan naar Marokko

24 september 2016 | in Economie | Reageer

Dacia Logan MCVBudgetmerk Dacia gaat de productie van de betaalbare stationwagen Logan MCV verplaatsen van het plaatsje Pitesti in Roemenië naar Tanger in Marokko.

Reden hiervoor is dat het budgetmerk meer ruimte nodig heeft dan het kan krijgen in Roemenië.

De fabriek in Tanger maakt momenteel al de Sandero, Lodgy en Dokker maakt krijgt er dus vanaf begin volgend jaar ook de Logan MCV erbij. Dacia zal daarvoor echter eerst nog ongeveer 20 miljoen Euro moeten investeren in deze fabriek, maakte de plaatselijke directeur Jean-Francois Gal bekend. (Bron/ lees verder: AutoFans.be)

Plaats je reactie