MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nasrdin Dchar organiseert de Ieder1 mabnifestatie: Wat drijft hem?

26 september 2016 | in Film | Reageer

Nasrdin DcharNasrdin Dchar heeft zich in het verleden uitdrukkelijk uitgesproken tegen polariseren en stigmatiseren, en daarom organiseerde hij de Ieder1-mars afgelopen zondag. Met regisseur Mario Goos raakte hij in gesprek over zijn afkomst: een Nederland met Marokkaans bloed, schrijft het NRC.

Onder trots toeziend oog van zijn gesluierde moeder in het publiek won hij in 2011 het Gouden Kalf, de belangrijkste acteursprijs in de Nederlandse film, Nasrdin Dchar. Hij was de eerste Marokkaans-Nederlandse acteur die de prijs kreeg …

Lees het gehele artikel verder op de website van het NRC.

Plaats je reactie