MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Fototentoonstelling Hipsters vs Moslims

01 oktober 2016 | in Amusement | Reageer

moslims-vs-hipstersZe praten liever over hen dan met hen. Dat is het hetgeen wat moslims en hipsters zo sterk met elkaar verbindt. De Nederlandse Shirin Mirachor wijdt daarom een fototentoonstelling aan de verschillen en gelijkenissen tussen de twee groepen.

Het idee voor Hipster/Muslim komt van de Nederlandse creatieveling Shirin Mirachor, de drijvende kracht achter het online platform Get Me. Geïnspireerd door hun baarden, liet ze twee jaar geleden een aantal Amsterdamse hipsters en moslims van kledij wisselen en maakte van hen allen een persoonlijk project.

Vanaf maandag is haar gratis tentoonstelling te zien in Borgerhout, en binnenkort ook in Molenbeek.

HIPSTER / MUSLIM: THE NEW WEST (+FR / ENG SUB) from GET ME on Vimeo.

Plaats je reactie