MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nasrdin Dchar spreekt animatiefilm in

15 oktober 2016 | in Film | Reageer

Nasrdin DcharActeur Nasrdin Dchar heeft stemmen ingesproken voor de nieuwe Nederlandse animatiefilm Kop op.

Kop op is de nieuwe film van het trio Job, Joris en Marieke. Zij werden twee jaar geleden genomineerd voor een Oscar voor het korte filmpje A Single Life. In Kop op vinden de drie vrienden Sef, Wesley en Marjolein een magische wasmachine. Hiermee wisselen ze per ongeluk van hoofd, waardoor ze vervolgens elkaars leven moeten overnemen. Dchar heeft een van de drie vrienden ingesproken.

De andere twee vrienden werden ingesproken door Steye van Dam en Pauline Cornelisse. Kop op gaat woensdag 19 oktober in première op het Cinekid Festival in Amsterdam. (Bron/ lees verder: NU.nl)

kop-op-still-1sept2016

Plaats je reactie