MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ziyech lekker op dreef op voorbereiding voor eerste Klassieker

23 oktober 2016 | in Sport | Reageer

hakim-ziyechHakim Ziyech speelt zondag zijn eerste Klassieker voor Ajax tegen Feyenoord. De middenvelder heeft zin in de topper, maar hij vindt dat de rivaliteit tussen beide clubs te ver gaat.

“Het wordt mijn eerste Clásico, dus ik ga het allemaal voor het eerst meemaken. Ik kijk er enorm naar uit”, zei Ziyech op de officiële website van Ajax.

In de voorbereidingen op de wedstrijd is hij lekker op dreef. Tijdens trainingen rijgt hij de doelpunten aaneen. Het beloofd een mooie wedstrijd te worden, waarin de Marokkaan hoopt een doelpuntje mee te pikken. “In de allerlaatste minuut krijgen we bij een 1-1 stand een vrije trap aan de rechterkant. Ik neem een aanloop en schiet de bal precies in de bovenhoek. Dat blijkt de winnende treffer te zijn en we vertrekken met drie punten naar Amsterdam”, aldus de droom van de Ajacied.

Plaats je reactie