MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Column Ahmed Aboutaleb: Ik slurp energie

26 oktober 2016 | in Maatschappij | Reageer

De Rotterdamse burgemeester Ahmed AboutalebMarokko, 1973. Ik lig in het donker op bed naar een voetbalwedstrijd te luisteren op onze transistorradio. Stiekem, want batterijen zijn duur. Elektriciteit hebben we niet, schrijft de burgemeester van Rotterdam in zijn column op MetroNieuws.

Rotterdam, 2016. Ik loop door mijn comfortabele huis en besef: ik ben een grootverbruiker van energie geworden. Van mijn elektrische tandenborstel tot de combi-oven, van de wasmachine tot centrale verwarming, en van mijn smartphone tot plasma-tv als ik voetbal kijk. Ik ben verslingerd aan energie. Ik slurp energie. U ook? Vast wel

Lees het gehele column op de website van MetroNieuws.

Plaats je reactie