MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

PEC lanceert campagne met knipoog naar commotie rond Mokhtar

27 oktober 2016 | in Media | Reageer

youness-mokhtar-bij-pec-zwollePEC Zwolle heeft een nieuwe sociale media-campagne gelanceerd, met een knipoog naar de commotie die onlangs ontstond rond zijn aanvaller Youness Mokhtar.

De Marokkaanse Nederlander werd na het thuisduel tegen ADO Den Haag (2-1 met twee goals van de aanvaller) beschuldigd de hand van een FOX-presentatrice te hebben geweigerd. Dit werd later door alle partijen ontkend.

In de nieuwe sociale media-campagne speelt de club hierop in door op de banner aan de rechterkant (zie foto) Mokhtar af te beelden met zijn handen en die van een speelster van de club ineen.

youness-mokhtar-bij-pec-zwolle

Plaats je reactie