MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

OM wil 2,5 miljoen van drugscriminelen

28 oktober 2016 | in Justitie | Reageer

rechtbankHet Openbaar Ministerie (OM) heeft donderdag bij de rechtbank in Rotterdam geëist dat
vier veroordeelde cocaïnehandelaren ruim 2,5 miljoen euro betalen aan de staat.

Het gaat om vier Rotterdammers van 35, 37, 34 en 33 jaar. Zij waren in 2013 veroordeeld tot jarenlange celstraffen.

Volgens het OM deden alle verdachten alsof ze niets bezaten. Een aantal ontving zelfs een uitkering. Echter, na onderzoek bleken ze soms over flinke vermogens te beschikken, op naam gezet van familie in Marokko. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Plaats je reactie