MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse Aymane (1,5) krijgt spoedeisende levertranplantatie operatie in België

29 oktober 2016 | in Gezondheid | Reageer

levertransplantatie voor Aymane: Aymane na de operatie

levertransplantatie voor Aymane: Aymane na de operatie

De Marokkaanse Hari (1,5) herstelt in het Brusselse ziekenhuis Saint-Luc van een zware en spoedeisende levertranplantatie. Samen met zijn ouders én donor Moustapha (neef van zijn vader) maakte hij de reis vanuit Marokko naar België, om hier de levensreddende transplantatie te krijgen.

Inmiddels is de levertransplantatie geslaagd. Zowel donor Moustapha als Aymane maken het volgens de dokters goed.

Zijn ouders moesten in zijn thuisland 120.000 euro inzamelen voor zijn dure operatie. Echter, er staan hen nog veel meer kosten te wachten aan extra medische zorg in het ziekenhuis. Vandaar dat neef Nordin El-Abbd uit Hasselt een oproep doet om de ouders financieel te steunen. Want, zonder de opertie was de Aymane er niet meer geweest, aldus Nordin. Wie het Marokkaanse gezin wil steunen kan donaties overmaken naar Nordin op rekeningnummer BE15745041162930. (Bron/ lees verder: diverse Belgische media)

Plaats je reactie