MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ook in België protesten in verband met dood visverkoper

02 november 2016 | in Maatschappij | Reageer

protesten-marokko-e1477994938358In Brussel hebben dinsdag ruim 350 mensen geprotesteerd voor de Marokkaanse ambassade. Ze betoogden er tegen de gewelddadige dood van visverkoper Mouhcine Fikri, die vrijdag werd geplet in een vuilniswagen waarin zijn vis was weggegooid.

Het voorval houdt de Marokkanen in Marokko al dagenlang in zijn greep. Duizenden mensen overal in Marokko zijn de straat opgegaan om te protesteren op de wijze waarop de politie en de overheid burgers behandeld.

Nu lijkt het ook de Marokkaanse Europeanen in haar greep te krijgen. (Bron/ lees verder: Belgische media)

Plaats je reactie