MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Koning Mohammed VI terug in Marokko [video]

14 november 2016 | in Marokko | Reageer

koning-mohammed-vi-in-afrikaDe Marokkaanse koning Mohammed VI is terug in Marokko. De koning keerde gisteren terug vanuit Dakar, na een lange reis waarbij hij meerdere Afrikaanse landen bezocht.

Samen met Prins Moulay Ismail landde hij op de internationale luchthaven van Casablanca. Daar werd hij opgewacht door de Koninklijke wacht, Abdelillah Benkirane, en de minister van Binnenlandse Zaken, Mohamed Assad.

Plaats je reactie