MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Azarkan: andere partijen komen niet op voor Marokkaanse Nederlanders [video]

15 november 2016 | in Maatschappij | Reageer

farid-azarkan-e1460097856290De politieke beweging DENK heeft in de afgelopen dagen haar verkiezingsprogramma gepresenteerd.

Kandidaat-Kamerlid Farid Azarkan roept tijdens die presentatie de Marokkaanse gemeenschap in Nederland op om in maart volgend jaar te gaan stemmen. Volgens hem stemmen op dit moment ongeveer 75 procent van de Marokkaanse Nederlanders niet.

Erg jammer, want de partij heeft die stemmen hard nodig, wil het de Marokkaanse gemeenschap kunnen vertegenwoordigen in de Tweede Kamer. Volgens hem doen partijen zoals GroenLinks en de PvdA niets voor de Marokkaans-Nederlandse gemeenschap.

Bekijk video hieronder:

Plaats je reactie