MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko is leidersfiguur in strijd tegen klimaatverandering

25 november 2016 | in Marokko | Reageer

ambitieuze programma voor zonne-energiecentralesBij het Noord-Afrikaanse Marokko denk je al snel aan steden vol hectisch verkeer, een ietwat verouderde infrastructuur en dito energievoorziening. Dat laatste zal binnenkort verleden tijd zijn, want het land is hard op weg om de regionale leider te worden in de strijd tegen klimaatverandering, schrijft HP De Tijd.

Uiteraard heeft het land op haar eigen continent weinig concurrentie te duchten, de meeste omringende landen in Noord-Afrika hebben momenteel wel iets anders aan hun hoofd, en onder de sahara zijn er (met uitzondering van Zuid-Afrika) veelal bittere armoede en voortslepende conflicten. Maar…

Lees het gehele artikel verder op de website van HP De Tijd.

Plaats je reactie