MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaans IS-lid aangehouden in Duitsland

23 december 2016 | in Justitie | Reageer

Aanslagplegers BrusselIn de Duitse deelstaat Nedersaksen is dinsdag een 24-jarige Marokkaan aangehouden die wordt verdacht van banden met de daders van de aanslag in Parijs van een jaar geleden.

Dat heeft het federaal parket in Karlsruhe woensdag bekendgemaakt. In de mededeling wordt geen verband gelegd met de aanslag maandagavond op de kerstmarkt in Berlijn. Het aanhoudingsbevel dateert van 13 december.

Hij zou tussen oktober 2014 en het voorjaar van 2015 appartementen hebben gehuurd in Turkije en Griekenland. Terroristen zouden in die panden aanslagen hebben voorbereid.

Plaats je reactie