MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Olympique Marseille brengt bod van vijftien miljoen uit op Ziyech”

26 december 2016 | in Sport | Reageer

ziyechOlympique Marseille overweegt zich in januari te melden bij Ajax. De huidige nummer zes van de Ligue 1 zou namelijk een bod van vijftien miljoen euro uit willen brengen op Hakim Ziyech, zo weet Al Maghrib Today te melden.

De Fransen waren ook al in de zomer concreet voor Ziyech, maar boden toen te weinig, waardoor hij naar de Arena verhuisde. Nu zou Olympique zo onder de indruk zijn dat men er een schepje bovenop doet.

De 23-jarige Ziyech, negenvoudig international van Marokko die aan het begin van het seizoen nog speler van FC Twente was, lijkt in de wintertransferperiode niet te kunnen vertrekken bij Ajax. Regels van de UEFA schrijven voor dat een speler niet voor meer dan twee clubs in één seizoen uit mag komen.

Plaats je reactie