MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ziyech niet in definitieve selectie voor Afrika Cup

01 januari 2017 | in Sport | Reageer

Marokkaans elftalHakim Ziyech zit niet bij de definitieve selectie voor de Afrika Cup. Marokko-coach Hervé Renard heeft geen plekje voor hem ingeruimd, want hij roept Younes Belhanda ondanks een kwetsuur gewoon op.

Vermoedelijk is de spelmaker erbij voor de sfeer, als een soort motivator. En het is natuurlijk opvallend dat de bondscoach dit de voorkeur geeft boven het selecteren van Ziyech.

De definitieve selectie:

Keepers: Yassine Bounou (Girona), Yassine El Kharroubi (Lokomotiv Plovdiv), Munir Mohamedi (Numancia).

Verdedigers: Amine Attouchi (Wydad Casablanca), Mehdi Benatia (Juventus), Fouad Chafik (Dijon), Manuel da Costa (Olympiakos), Nabil Dirar (Monaco), Hamza Mendyl (Lille), Mohamed Nahiri (FUS Rabat), Romain Saïss (Wolverhampton Wanderers).

Middenvelders: Youssef Aït Bennasser (Nancy), Younes Belhanda (Nice), Sofiane Boufal (Southampton), Mbark Boussoufa (Al Jazeera), Mehdi Carcela (Grenada), Karim El Ahmadi (Feyenoord), Fayçal Fajr (Deportivo La Coruña), Ismail Haddad (Wydad Casablanca), Mourir Obbadi (Lille).

Aanvallers: Nordin Amrabat (Watford), Rachid Alioui (Nimes), Khalid Boutaib (Racing Strasbourg), Youssef El Arabi (Al Lekhwiya), Youssef Ennesyri (Malaga), Oussama Tannane (St Etienne).

Plaats je reactie